Υπό κατασκευή

Υπό κατασκευή

Βριλήσσια

Ένα σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών υψηλής αισθητικής, με πισίνες. Το STELLAR RESIDENCE βρίσκεται στα Βριλήσσια και αποτελεί συγκρότημα 2 κτιρίων που διαθέτουν πισίνες.  Ο σχεδιασμός του δημιουργεί δύο Π τα με τις δύο πισίνες, τους χώρους πρασίνου και κίνησης από το ένα κτήριο στο άλλο.

Βριλήσσια

Το φυσικό περιβάλλον του Υμηττού αναδεικνύει αυτό το δυναμικό κτήριο, ενώ η αρχιτεκτονική προσέγγιση προβάλλει τη δυναμική εμφάνιση του κτηρίου που συνδυάζει τη minimal αισθητικής και τα σύγχρονων υλικά. Το φυτεμένο δώμα στο χαμηλότερο κτήριο εντυπωσιάζει  με την εξαιρετική προσέγγιση του ΄ROOF GARDEN΄ τοπίου.

Αγία Παρασκευή

Icon Residence. Σύγχρονο συγκρότημα minimal  κατοικιών με πισίνα σε κάθε διαμέρισμα. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό του κτηρίου που αναδεικνύει τη minimal αρχιτεκτονική, προτείνοντας έναν νέο τύπο ‘’κατοικείν’’. Διαθέτει κήπους αποκλειστικής χρήσης, με φυτεμένα δώματα και με το υγρό στοιχείο να κυριαρχεί στο ισόγειο και στον όροφο των μεζονετών.

Βούλα

Στη Βούλα, στα Νότια προάστια, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο, επιβλητικό και έξυπνο κτήριο κατοικιών με πισίνες και high-end κουφώματα αλουμινίου. Ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τον minimal σχεδιασμό του.

Δροσιά

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής με πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης. Το BRIDGE RESIDENCE αντλεί έμπνευση από την αρμονία και τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου και επιτυγχάνει την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματός του. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό έργο, που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και ταυτόχρονα αναδεικνύει τον δυναμισμό της μορφής του.

bridge-pool

Καλλιθέα

Πολύ κοντά στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που έρχεται για να εντυπωσιάσει και να αλλάξει τα δεδομένα. Διαμπερείς κατοικίες σε σχηματισμό Π, αγκαλιάζουν το αίθριο στο κέντρο του κτηρίου καθιστώντας το μοναδικό.

kallithea
kallithea interior

Νέο Φάληρο

Με το βλέμμα στον όρμο του Φαλήρου, σε μια γειτονιά όπου η θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που ξεχωρίζει αφήνοντας το δυναμικό αρχιτεκτονικό αποτύπωμά του στην περιοχή.

neo faliro
neo faliro interior

Πετρούπολη

Στον πιο ανεπτυγμένο δήμο της Δυτικής Αττικής, την Πετρούπολη, πολύ κοντά στο Θέατρο Πέτρας, δημιουργήσαμε ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών. Ο δυναμικός σχεδιασμός του κτηρίου βασίστηκε στη δημιουργία δύο όμοιων κτηριακών όγκων που καθρεπτίζονται γύρω από έναν πολύ δυναμικό πυρήνα: το κεντρικό κλιμακοστάσιο. Η δημιουργία μεγάλων ανοιγμάτων στις όψεις φέρνει το εσωτερικό σε επαφή με τα πράσινα στοιχεία του περιβάλλοντος και δημιουργεί στα διαμερίσματα μια εξαιρετική ενεργειακή ροή.

petroupoli
petroupoli interior

Γκύζη

Ένα εντυπωσιακό κτήριο, στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Γκύζη που εστιάζει στη λειτουργικότητα, καθώς και στην αίσθηση άνεσης των χώρων. Με minimal αισθητική, ενεργειακή απόδοση Α+ και διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς.

Gyzi
Gyzi interior

Δάφνη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών υψηλής αισθητικής στη Δάφνη πολύ κοντά στο Μετρό Δάφνης. Με διαμπερή οροφοδιαμερίσματα σε μία από τις πιο περιζήτητες,
οικιστικά, περιοχές της Αθήνας που συνδυάζει τα οφέλη του Κέντρου με τις αρετές των νοτίων προαστίων.

dafni kleious
dafni kleious interior

Βικτώρια

Στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο Mετρό, ένα κτήριο σύγχρονης, υψηλής αισθητικής, μοντέρνου σχεδιασμού και υλικών. Ξεχωρίζει για την επιβλητική όψη με τα εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία.

Γαλάτσι

Κτήριο κατοικιών ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε μεγάλο γωνιακό οικόπεδο. Βασικός στόχος ήταν η σύνθεση ενός σύγχρονου συγκροτήματος χρησιμοποιώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής αλλά και καινοτόμων συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών.

Βύρωνας

Το φυσικό περιβάλλον του Υμηττού αναδεικνύει αυτό το δυναμικό κτήριο, ενώ η αρχιτεκτονική προσέγγιση προβάλλει τη δυναμική εμφάνιση του κτηρίου που συνδυάζει τη minimal αισθητικής και τα σύγχρονων υλικά. Το φυτεμένο δώμα στο χαμηλότερο κτήριο εντυπωσιάζει  με την εξαιρετική προσέγγιση του ΄ROOF GARDEN΄ τοπίου.

Γαλάτσι

Εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Διαμερίσματα υψηλής εργονομίας και λειτουργικότητας με μεγάλα ανοίγματα σε όψεις. Ο περιβάλλοντας χώρος έχει διαμορφωθεί με πράσινο.

Περιστέρι

Ένα κτήριο που διαφέρει από τα συνηθισμένα αστικά κτήρια. Διαθέτει γωνιακά και διαμπερή διαμερίσματα υψηλής εργονομίας και λειτουργικότητας, μεζονέτες με εσωτερικούς εξώστες τύπου loft και διπλό ύψος στα καθιστικά ή στις τραπεζαρίες και μεζονέτες με σοφίτες.

Παγκράτι

Σύγχρονο κτήριο, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής στο κέντρο της Αθήνας – σε μία από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές, κοντά στον Εθνικό κήπο, το Παναθηναϊκό στάδιο και το Άλσος Παγκρατίου. Η επιβλητική όψη του, με τους κρυφούς φωτισμούς, τονίζει και αναδεικνύει τους όγκους και τα υλικά που έχουν επιλεχθεί.

Γέρακας

Ένα κτήριο που καλύπτει την ανάγκη για μια καινοτόμο σχεδιαστική και αρχιτεκτονική προσέγγιση, που συνδυάζει τη βέλτιστη αξιοποίηση και τη χρήση των τοπικών κλιματικών πόρων καθώς και την υψηλή ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος με διαμερίσματα ευρύχωρα και λειτουργικά. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης και αποθήκη. 

Πετράλωνα

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού. Στόχος ήταν η επίτευξη της μεγαλύτερη ενεργειακής απόδοσης Α+, τα διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς, με μεγάλα ανοίγματα και η στοχευμένη αξιοποίηση της θέασης του Αττικού τοπίου.

Σεπόλια

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, 200 μ. από το μετρό Σεπολίων. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κτήριο κατοικιών που αναδεικνύει τον δυναμισμό του, με γνώμονα την λειτουργικότητα, τις απλές γραμμές και την σύγχρονη αισθητική. Είναι ύψιστης ενεργειακής απόδοσης Α+.

Αμπελόκηποι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, 200 μ. από το μετρό Πανόρμου. Πρόκειται για ένα κτήριο κατοικιών που εντάσσεται πλήρως στο αστικό τοπίο. Η αρχιτεκτονική προσέγγιση του αναδεικνύει τη δυναμική εμφάνισή του μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό minimal αισθητικής και  σύγχρονων υλικών.

Σταθμός Λαρίσης

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, 500 μ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Διαθέτει απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα. Ένα  άκρως εντυπωσιακό κτήριο που καταφέρνει να ξεχωρίσει και να αλλάξει τα δεδομένα.

Νέα Φιλαδέλφεια

Σύγχρονο και εντυπωσιακό κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης Α+. Βρίσκεται σε διαμπερές οικόπεδο και έχει πρόσβαση από δύο παράλληλους δρόμους. Η απομάκρυνσή του από τον δρόμο εξασφάλισε τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και την εκμετάλλευση του προσανατολισμού του.

Κυψέλη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών υψηλής αισθητικής, ενεργειακής απόδοσης Α+ και μόλις 250μ από την πλατεία. Βρίσκεται σε προνομιακό γωνιακό οικόπεδο και ακολουθεί πιστά τις σύγχρονες minimal τάσεις. Βασική μέριμνα της μελέτης υπήρξε
η ενσωμάτωση του φυσικού στοιχείου με την μορφή φυτεμένων ζωνών στην
πρόσοψη του κτηρίου.

Λυκόβρυση

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής σε μια περιοχή που συνδυάζει αρμονικά το φυσικό και το αστικό τοπίο. Τα διαμερίσματα, εκφράζουν απόλυτα τις τάσεις της προσιτής πολυτέλειας και διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους.

Αμπελόκηποι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στην «καρδιά» του αστικού ιστού, σε μία από τις πιο εμπορικές περιοχές των Αθηνών. Σε αυτό ξεδιπλώσαμε το πάθος μας για την αρχιτεκτονική και τη δημιουργία ξεχωριστών έργων, δημιουργώντας ένα κτήριο με μεγάλα ανοίγματα και διάφανους όγκους, επιτυγχάνοντας πλαστικότητα στη μορφή και αρχιτεκτονική ενότητα.

Νέα Σμύρνη

Το νεόκτιστο αυτό συγκρότημα κατοικιών έχει όλα όσα ζητάει ένας ιδιοκτήτης από ένα «πράσινο» και έξυπνο σπίτι που ξεχωρίζει για τον μίνιμαλ σχεδιασμό του, τις σύγχρονες τεχνολογίες που διαθέτει και φυσικά την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση Α+. Οι κλειστοί εξώστες που διαθέτει (έρκερ) αποτελούν μια «γέφυρα» ιδιαίτερης αισθητικής ανάμεσα στην Αθήνα της δεκαετίας του ’20 και στην Αθήνα του σήμερα.

Κολωνός

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minmal αισθητικής, κοντά στο μετρό. Βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό, σε μια ήσυχη γειτονιά, με έντονο το πράσινο στοιχείο. Το κτήριο, μεταξύ άλλων διαθέτει σύστημα αυτόματης φωταγώγησης, πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, φωτισμό νέας τεχνολογίας LED,  κεντρική κεραία Και Είναι ύψιστης ενεργειακής απόδοσης Α+.

Αιγάλεω

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής, σε μία από τις ωραιότερες αστικές γειτονιές. Με απρόσκοπτη θέα στο αττικό τοπίο και με το βλέμμα στραμμένο στο πεδίο του Άρεως, στον Λυκαβηττό και στου Φιλοπάππου. Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, θερμοπρόσοψης 10cm και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Αιγάλεω

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών στην Πλατεία Ειρήνης. Χτισμένο σε προνομιακή θέση, με έντονο το στοιχείο του πρασίνου εντυπωσιάζει με τον αρχιτεκτονικό δυναμισμό του και τη μίνιμαλ αισθητική του. Η λειτουργικότητα των χώρων αποτέλεσε σημαντική σχεδιαστική παράμετρο, ενώ η πλήρης εκμετάλλευση των περιβαλλοντικών συνθηκών βοήθησε στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών.

Βάρκιζα

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών με πισίνες, minimal αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης Α+. Ένα άκρως εντυπωσιακό κτήριο που ξεπερνά κάθε άλλο κατασκευαστικό πρότυπο και μετατρέπει την κατοίκηση σε μια εμπειρία διακριτικής πολυτέλειας. Το SEASIDE RESIDENCE ξεχωρίζει για τον απέραντο ορίζοντα, το μπλε χρώμα του ουρανού και της θάλασσας και τον συνδυασμό του με το πράσινο τοπίο.

Βοτανικός

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών σε μια από τις πιο ανερχόμενες και περιζήτητες γειτονιές του κέντρου. Ξεχωρίζει για  τον κομψό σχεδιασμό του και το έντονο αρχιτεκτονικό αποτύπωμα της μίνιμαλ αισθητικής του. Ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του εκμεταλλεύεται στο μέγιστο την πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη.

Γέρακας

Κτήριο κατοικιών σε ένα διαμπερές οικόπεδο σε ένα από τα πλέον ανερχόμενα προάστεια, με  άριστο προσανατολισμό και εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.  Διακρίνεται για την υψηλή αισθητική και τη minimal αρχιτεκτονική του προσέγγιση. Διαθέτει ιδιωτικούς κήπους αποκλειστικής χρήσης με πισίνες.

Νέο Ηράκλειο

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής. Κατασκευασμένο κεντρικά σε προνομιακό οικόπεδο διαθέτει χώρο περιμετρικά για την ανάπτυξη του πρασίνου που ξεκινάει από το υπόγειο ώστε να προσφέρει φωτισμό και αερισμό. Το στοιχείο του πρασίνου, στους κοινόχρηστους χώρους της πισίνας και του γυμναστήριου, έχουν ως αποτέλεσμα ο εσωτερικός χώρος να διαχέεται προς τον εξωτερικό.

Νέα Ιωνία

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής, σε ένα οικόπεδο με άριστο προσανατολισμό και σε εξαιρετική τοποθεσία, με πρόσωπο σε τρεις δρόμους, σε μια ήσυχη γειτονιά με αναπτυγμένο το αστικό πράσινο στοιχείο. Η αρχιτεκτονική προσέγγιση γίνεται με γνώμονα τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητας των ιδιοκτητών, τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων,  την  ένταξη του πράσινου στοιχείου στη μελέτη.

Πεύκη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, με έντονο το πράσινο στοιχείο, που εντυπωσιάζει με τη minimal αισθητική του. Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα.  Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Χαλάνδρι

Πρόκειται για ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών, το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο ελκυστικές και περιζήτητες περιοχές των Βορείων Προαστίων. Με σύμμαχο τον άριστο προσανατολισμό και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον,  δημιουργήσαμε ένα κτήριο, που με τη minimal αισθητική του και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες αναδεικνύει τη διακριτική του πολυτέλεια.

Αγία Παρασκευή

Icon Residence. Σύγχρονο συγκρότημα minimal  κατοικιών με πισίνα σε κάθε διαμέρισμα. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό του κτηρίου που αναδεικνύει τη minimal αρχιτεκτονική, προτείνοντας έναν νέο τύπο ‘’κατοικείν’’. Διαθέτει κήπους αποκλειστικής χρήσης, με φυτεμένα δώματα και με το υγρό στοιχείο να κυριαρχεί στο ισόγειο και στον όροφο των μεζονετών.

Βούλα

Στη Βούλα, στα Νότια προάστια, δημιουργήσαμε το TAF Residence, ένα σύγχρονο, επιβλητικό και έξυπνο κτήριο κατοικιών με πισίνες και high-end κουφώματα αλουμινίου. Ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τον minimal σχεδιασμό του.

Δροσιά

Συγκρότημα κατοικιών, minimal αισθητικής με πισίνες και κήπους αποκλειστικής χρήσης. Το BRIDGE RESIDENCE αντλεί έμπνευση από την αρμονία και τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου και επιτυγχάνει την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματός του. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό έργο, που αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και ταυτόχρονα αναδεικνύει τον δυναμισμό της μορφής του.

bridge-pool

Καλλιθέα

Πολύ κοντά στην πλατεία Δαβάκη, στην Καλλιθέα, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που έρχεται για να εντυπωσιάσει και να αλλάξει τα δεδομένα. Διαμπερείς κατοικίες σε σχηματισμό Π, αγκαλιάζουν το αίθριο στο κέντρο του κτηρίου καθιστώντας το μοναδικό.

kallithea
kallithea interior

Νέο Φάληρο

Με το βλέμμα στον όρμο του Φαλήρου, σε μια γειτονιά όπου η θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της, δημιουργήσαμε ένα κτήριο κατοικιών που ξεχωρίζει αφήνοντας το δυναμικό αρχιτεκτονικό αποτύπωμά του στην περιοχή.

neo faliro
neo faliro interior

Πετρούπολη

Στον πιο ανεπτυγμένο δήμο της Δυτικής Αττικής, την Πετρούπολη, πολύ κοντά στο Θέατρο Πέτρας, δημιουργήσαμε ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών. Ο δυναμικός σχεδιασμός του κτηρίου βασίστηκε στη δημιουργία δύο όμοιων κτηριακών όγκων που καθρεπτίζονται γύρω από έναν πολύ δυναμικό πυρήνα: το κεντρικό κλιμακοστάσιο. Η δημιουργία μεγάλων ανοιγμάτων στις όψεις φέρνει το εσωτερικό σε επαφή με τα πράσινα στοιχεία του περιβάλλοντος και δημιουργεί στα διαμερίσματα μια εξαιρετική ενεργειακή ροή.

petroupoli
petroupoli interior

Γκύζη

Ένα εντυπωσιακό κτήριο, στην «καρδιά» της Αθήνας, στο Γκύζη που εστιάζει στη λειτουργικότητα, καθώς και στην αίσθηση άνεσης των χώρων. Με minimal αισθητική, ενεργειακή απόδοση Α+ και διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς.

Gyzi
Gyzi interior

Δάφνη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών υψηλής αισθητικής στη Δάφνη πολύ κοντά στο Μετρό Δάφνης. Με διαμπερή οροφοδιαμερίσματα σε μία από τις πιο περιζήτητες,
οικιστικά, περιοχές της Αθήνας που συνδυάζει τα οφέλη του Κέντρου με τις αρετές των νοτίων προαστίων.

dafni kleious
dafni kleious interior

Γαλάτσι

Κτήριο κατοικιών ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε μεγάλο γωνιακό οικόπεδο. Βασικός στόχος ήταν η σύνθεση ενός σύγχρονου συγκροτήματος χρησιμοποιώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής αλλά και καινοτόμων συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών.

Βικτώρια

Στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο Mετρό, ένα κτήριο σύγχρονης, υψηλής αισθητικής, μοντέρνου σχεδιασμού και υλικών. Ξεχωρίζει για την επιβλητική όψη με τα εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία.

Γαλάτσι

Εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Διαμερίσματα υψηλής εργονομίας και λειτουργικότητας με μεγάλα ανοίγματα σε όψεις. Ο περιβάλλοντας χώρος έχει διαμορφωθεί με πράσινο.

Περιστέρι

Ένα κτήριο που διαφέρει από τα συνηθισμένα αστικά κτήρια. Διαθέτει γωνιακά και διαμπερή διαμερίσματα υψηλής εργονομίας και λειτουργικότητας, μεζονέτες με εσωτερικούς εξώστες τύπου loft και διπλό ύψος στα καθιστικά ή στις τραπεζαρίες και μεζονέτες με σοφίτες.

Παγκράτι

Σύγχρονο κτήριο, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής στο κέντρο της Αθήνας – σε μία από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές, κοντά στον Εθνικό κήπο, το Παναθηναϊκό στάδιο και το Άλσος Παγκρατίου. Η επιβλητική όψη του, με τους κρυφούς φωτισμούς, τονίζει και αναδεικνύει τους όγκους και τα υλικά που έχουν επιλεχθεί.

Γέρακας

Ένα κτήριο που καλύπτει την ανάγκη για μια καινοτόμο σχεδιαστική και αρχιτεκτονική προσέγγιση, που συνδυάζει τη βέλτιστη αξιοποίηση και τη χρήση των τοπικών κλιματικών πόρων καθώς και την υψηλή ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος με διαμερίσματα ευρύχωρα και λειτουργικά. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει θέση στάθμευσης και αποθήκη. 

Πετράλωνα

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, πλησίον του ηλεκτρικού σταθμού. Στόχος ήταν η επίτευξη της μεγαλύτερη ενεργειακής απόδοσης Α+, τα διαμπερή διαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς, με μεγάλα ανοίγματα και η στοχευμένη αξιοποίηση της θέασης του Αττικού τοπίου.

Σεπόλια

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, 200 μ. από το μετρό Σεπολίων. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κτήριο κατοικιών που αναδεικνύει τον δυναμισμό του, με γνώμονα την λειτουργικότητα, τις απλές γραμμές και την σύγχρονη αισθητική. Είναι ύψιστης ενεργειακής απόδοσης Α+.

Αμπελόκηποι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, υψηλής αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, 200 μ. από το μετρό Πανόρμου. Πρόκειται για ένα κτήριο κατοικιών που εντάσσεται πλήρως στο αστικό τοπίο. Η αρχιτεκτονική προσέγγιση του αναδεικνύει τη δυναμική εμφάνισή του μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό minimal αισθητικής και  σύγχρονων υλικών.

Σταθμός Λαρίσης

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, 500 μ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Διαθέτει απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα. Ένα  άκρως εντυπωσιακό κτήριο που καταφέρνει να ξεχωρίσει και να αλλάξει τα δεδομένα.

Νέα Φιλαδέλφεια

Σύγχρονο και εντυπωσιακό κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης Α+. Βρίσκεται σε διαμπερές οικόπεδο και έχει πρόσβαση από δύο παράλληλους δρόμους. Η απομάκρυνσή του από τον δρόμο εξασφάλισε τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και την εκμετάλλευση του προσανατολισμού του.

Κυψέλη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών υψηλής αισθητικής, ενεργειακής απόδοσης Α+ και μόλις 250μ από την πλατεία. Βρίσκεται σε προνομιακό γωνιακό οικόπεδο και ακολουθεί πιστά τις σύγχρονες minimal τάσεις. Βασική μέριμνα της μελέτης υπήρξε η ενσωμάτωση του φυσικού στοιχείου με την μορφή φυτεμένων ζωνών στην πρόσοψη του κτηρίου.

Λυκόβρυση

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής σε μια περιοχή που συνδυάζει αρμονικά το φυσικό και το αστικό τοπίο. Τα διαμερίσματα, εκφράζουν απόλυτα τις τάσεις της προσιτής πολυτέλειας και διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. 

Αμπελόκηποι

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής στην «καρδιά» του αστικού ιστού, σε μία από τις πιο εμπορικές περιοχές των Αθηνών. Σε αυτό ξεδιπλώσαμε το πάθος μας για την αρχιτεκτονική και τη δημιουργία ξεχωριστών έργων, δημιουργώντας ένα κτήριο με μεγάλα ανοίγματα και διάφανους όγκους, επιτυγχάνοντας πλαστικότητα στη μορφή και αρχιτεκτονική ενότητα.

Νέα Σμύρνη

Το νεόκτιστο αυτό συγκρότημα κατοικιών έχει όλα όσα ζητάει ένας ιδιοκτήτης από ένα «πράσινο» και έξυπνο σπίτι που ξεχωρίζει για τον μίνιμαλ σχεδιασμό του, τις σύγχρονες τεχνολογίες που διαθέτει και φυσικά την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση Α+. Οι κλειστοί εξώστες που διαθέτει (έρκερ) αποτελούν μια «γέφυρα» ιδιαίτερης αισθητικής ανάμεσα στην Αθήνα της δεκαετίας του ’20 και στην Αθήνα του σήμερα.

Κολωνός

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minmal αισθητικής, κοντά στο μετρό. Βρίσκεται μέσα στον αστικό ιστό, σε μια ήσυχη γειτονιά, με έντονο το πράσινο στοιχείο. Το κτήριο, μεταξύ άλλων διαθέτει σύστημα αυτόματης φωταγώγησης, πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, φωτισμό νέας τεχνολογίας LED,  κεντρική κεραία Και Είναι ύψιστης ενεργειακής απόδοσης Α+.

Αιγάλεω

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής, σε μία από τις ωραιότερες αστικές γειτονιές. Με απρόσκοπτη θέα στο αττικό τοπίο και με το βλέμμα στραμμένο στο πεδίο του Άρεως, στον Λυκαβηττό και στου Φιλοπάππου. Η μέγιστη ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου Α+ επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, θερμοπρόσοψης 10cm και  αντλιών θερμότητας ψύξης θέρμανσης.

Βάρκιζα

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών με πισίνες, minimal αισθητικής και ενεργειακής απόδοσης Α+. Ένα άκρως εντυπωσιακό κτήριο που ξεπερνά κάθε άλλο κατασκευαστικό πρότυπο και μετατρέπει την κατοίκηση σε μια εμπειρία διακριτικής πολυτέλειας. Το SEASIDE RESIDENCE ξεχωρίζει για τον απέραντο ορίζοντα, το μπλε χρώμα του ουρανού και της θάλασσας και τον συνδυασμό του με το πράσινο τοπίο.

Αιγάλεω

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών στην Πλατεία Ειρήνης. Χτισμένο σε προνομιακή θέση, με έντονο το στοιχείο του πρασίνου εντυπωσιάζει με τον αρχιτεκτονικό δυναμισμό του και τη μίνιμαλ αισθητική του. Η λειτουργικότητα των χώρων αποτέλεσε σημαντική σχεδιαστική παράμετρο, ενώ η πλήρης εκμετάλλευση των περιβαλλοντικών συνθηκών βοήθησε στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών.

Βοτανικός

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών σε μια από τις πιο ανερχόμενες και περιζήτητες γειτονιές του κέντρου. Ξεχωρίζει για  τον κομψό σχεδιασμό του και το έντονο αρχιτεκτονικό αποτύπωμα της μίνιμαλ αισθητικής του. Ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του εκμεταλλεύεται στο μέγιστο την πανοραμική θέα προς την Ακρόπολη.

Γέρακας

Κτήριο κατοικιών σε ένα διαμπερές οικόπεδο σε ένα από τα πλέον ανερχόμενα προάστεια, με  άριστο προσανατολισμό και εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.  Διακρίνεται για την υψηλή αισθητική και τη minimal αρχιτεκτονική του προσέγγιση. Διαθέτει ιδιωτικούς κήπους αποκλειστικής χρήσης με πισίνες.

Νέο Ηράκλειο

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής. Κατασκευασμένο κεντρικά σε προνομιακό οικόπεδο διαθέτει χώρο περιμετρικά για την ανάπτυξη του πρασίνου που ξεκινάει από το υπόγειο ώστε να προσφέρει φωτισμό και αερισμό. Το στοιχείο του πρασίνου, στους κοινόχρηστους χώρους της πισίνας και του γυμναστήριου, έχουν ως αποτέλεσμα ο εσωτερικός χώρος να διαχέεται προς τον εξωτερικό.

Νέα Ιωνία

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, minimal αισθητικής, σε ένα οικόπεδο με άριστο προσανατολισμό και σε εξαιρετική τοποθεσία, με πρόσωπο σε τρεις δρόμους, σε μια ήσυχη γειτονιά με αναπτυγμένο το αστικό πράσινο στοιχείο. Η αρχιτεκτονική προσέγγιση γίνεται με γνώμονα τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητας των ιδιοκτητών, τη διαμπερότητα των διαμερισμάτων,  την  ένταξη του πράσινου στοιχείου στη μελέτη.

Πεύκη

Σύγχρονο κτήριο κατοικιών, με έντονο το πράσινο στοιχείο, που εντυπωσιάζει με τη minimal αισθητική του. Τα διαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα.  Οι κουζίνες και τα λουτρά, σχεδιάζονται εξατομικευμένα για κάθε ιδιοκτήτη και η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών μας.

Χαλάνδρι

Πρόκειται για ένα επιβλητικό κτήριο κατοικιών, το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο ελκυστικές και περιζήτητες περιοχές των Βορείων Προαστίων. Με σύμμαχο τον άριστο προσανατολισμό και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον,  δημιουργήσαμε ένα κτήριο, που με τη minimal αισθητική του και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες αναδεικνύει τη διακριτική του πολυτέλεια.

Βύρωνας

Το φυσικό περιβάλλον του Υμηττού αναδεικνύει αυτό το δυναμικό κτήριο, ενώ η αρχιτεκτονική προσέγγιση προβάλλει τη δυναμική εμφάνιση του κτηρίου που συνδυάζει τη minimal αισθητικής και τα σύγχρονων υλικά. Το φυτεμένο δώμα στο χαμηλότερο κτήριο εντυπωσιάζει  με την εξαιρετική προσέγγιση του ΄ROOF GARDEN΄ τοπίου.